Paspoorten

Paspoorten

Hoe werkt het Zwinpaspoort?

  • Tijdens je bezoek krijg je een Zwinpaspoort mee waarmee je in de tentoonstelling alle elementen kan activeren:
    - Alle informatietafels kan je activeren en zo kom je alles te weten over hoe vogels overleven, wat ze eten, hoe ze zich voortplanten..
    - Er zijn ook heel wat doe-elementen zodat je kan vliegen als een vogel, je vogel door heel wat gevaren kan loodsen of gewoon op zoek kan gaan naar de eieren van jouw vogel.
  • Het Zwinpaspoort is enkel geldig op de dag van je bezoek en wordt daarna gedeactiveerd, daarom vragen wij ook om het paspoort aan ons terug te bezorgen.
  • Het Zwin Natuur Park draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom vragen wij om na je bezoek het Zwinpaspoort deponeren in de duurzaamheidsbox aan het onthaal of in de box aan de parkeerautomaat.
  • Er zijn Zwinpaspoorten voor volwassenen en voor kinderen. Kinderen krijgen andere opdrachten in de tentoonstelling dan de volwassenen. De opdrachten zijn leeftijdsgebonden, de leeftijd wordt bij de check-in ingegeven.
  • De gegevens die ingegeven werden tijdens het bezoek (naam - leeftijd) wordt enkel gebruikt om de ervaring tijdens de tentoonstelling te verbeteren. Deze gegevens worden verwijderd en niet gebruikt voor verdere doeleinden.