the shelter

Verantwoordelijke Zwinbistro The Shelter

The Shelter Knokke, in het Zwin Natuur Park, is deel van een familiale onderneming die horeca exploiteert op diverse locaties, voornamelijk binnen natuurdomeinen of landelijke omgevingen. Door onze constante groei zijn we op zoek naar gedreven mensen die hun talenten kunnen ontplooien en verder ontwikkelen.
Ben jij een (assistent) manager met ervaring of heb je de ambitie om te groeien in die rol?
Bij ons krijg jij de sleutels tot één van onze fantastische locaties: The Shelter Knokke en Zwin Natuur Park.

Als jij op de hoogte bent van hoe een restaurant/bistro werkt, of denkt dat je dit kunt managen met oog voor gastvrijheid en kwaliteit, dan zoeken we jou!
Met jouw scherpe blik neem je een kijkje in de zaal en keuken, delegeer je taken aan jouw team en toon je zelf ook het goede voorbeeld. 9-tot-5 mentaliteit is niet wat wij zoeken, hoewel jouw werktijden voornamelijk in dagshifts zijn.
Het zijn gevarieerde uren, met weekendwerk, maar je hebt ook vrije tijd wanneer het jou uitkomt.

Als co-baas neem jij verantwoordelijkheid, coach je jouw team en ben je het aanspreekpunt tijdens jouw shift. Je houdt zorgvuldig de productiviteit, bestellingen, roosters en planningen in de gaten en lost proactief problemen op.
Je ondersteunt de directie en eigenaars en fungeert als aanspreekpunt voor andere medewerkers. Daarnaast werk je samen met hen op het gebied van HR en marketing, met als doel financiële doelstellingen te behalen.

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht jouw kennis. We hechten meer waarde aan passie, motivatie en energie. Als gastvrije, speelse en rebelse medewerker ben jij de gangmaker voor zowel gasten als collega's. Je omarmt het dynamische en soms chaotische karakter van een horecaonderneming.
Bij ons werken biedt jou de kans om te groeien in een innovatieve horecaonderneming. We bieden leermeesterschap aan elk talent en werken met vernieuwende horecaprocessen. Daarnaast zorgen we voor een eerlijke en transparante verloning. Denk hierbij aan ecocheques, vergoedingen voor woon-werkverkeer, vergoedingen voor zon- en feestdagen, onkostenvergoeding en een 13e maand. Na een inloopperiode met positieve evaluaties is er zelfs een bedrijfswagen mogelijk.
Deze functie vereist fysieke inzet, stressbestendigheid en leiderschap. Ongeveer 30% van jouw werktijd bestaat uit administratie en 70% is op de vloer. Als dit niet bij jou past, willen we jou graag tijd besparen.
Solliciteer met jouw cv en motivatie naar: [email protected] t.a.v Johan Deman