schilderworkshop

Schilder je Zwinse moment

Date
Location
Zwin Natuur Park

Ben je gefascineerd door zowel de prachtige natuur als de rijke cultuur? Dan is deze gloednieuwe activiteit, schilderen in de natuur, zeker iets voor jou! Tijdens deze unieke workshop verbinden we het beste van twee werelden: de betoverende Zwinvlakte en de creatieve kunstscene. 

De workshop begint met een boeiende uitleg over de oorsprong van de Zwinvlakte en de invloed ervan op kunstenaars tijdens de Belle Epoque-periode. Een ontspannen wandeling door het park voert je langs inspirerende locaties voor landschapsschilders, waar je comfortabel kan tekenen, een aantrekkelijke compositie vindt en profiteert van goede lichtomstandigheden. De focus ligt op het observeren van het landschap, de fauna en de flora.

Tijdens de workshop maak je schetsen en er is ruimte om buiten 'en plein air' te werken. De gemaakte tekeningen kunnen later eventueel binnen verder worden uitgewerkt en op canvas worden geschilderd. Je hoeft geen Van Gogh te zijn om deel te nemen, het draait vooral om het vastleggen van indrukken van de natuur en het ervaren van het creatieve proces.

DatumZaterdag en zondag 1 en 2 juni telkens van 9u tot 12u
Voor wie?De schilderworkshop is toegankelijk vanaf 16 jaar.
Prijs

€21 - vooraf inschrijven verplicht om zeker te zijn van je plekje - het aantal plaatsen is beperkt!

Prijs is inclusief workshop en hele dag toegang tot het park

TicketsReserveer hier je tickets voor de schilderworkshop
TIPMaak er een daguitstap van - met je ticket heb je de ganse dag toegang tot het park, combineer de schilderworkshop met een bezoek aan het park en de indoor tentoonstellingen.