zwin natuur park - kleyne vlakte

Top krokusvakantie voor het Zwin Natuur Park!

Het Zwin Natuur Park heeft een top krokusvakantie achter de rug, ons bezoekersaantal is bijna verdubbeld ten opzicht van de krokusvakantie vorig jaar! 

19-02-2018

Verdubbeling bezoekersaantal

In 2017 kwamen er 2133 bezoekers over de vloer, dit jaar waren het maar liefst 4245 bezoekers! 

Dit is mede te danken aan het mooie aanbod dat uitgewerkt werd: het Valentijnsparcours en de kinderworkshop 'We love het Zwin'.
Daarnaast waren de weergoden ons ook heel erg gunstig gezind. 

 

Maar vooral ook tevreden bezoekers!

Dat het vernieuwde park aanslaat wordt nog maar eens bewezen door de resultaten van de tevredenheidsenquête die in de krokusvakantie werd afgenomen. 

Op de vraag 'Ik kom zeker terug naar het Zwin Natuur Park' antwoordde 96% 'ja', de resterende 4% antwoordde 'misschien'. 

Momenteel staat de teller sinds de opening 10 juni 2016 op ongeveer 216.000 bezoekers, de 250.000ste bezoeker verwachten we in mei en die zal extra in de bloemetjes gezet worden!

Aanbod tijdens de vakantie

In de krokusvakantie kon men heel wat beleven in het park. 

Zo kon de gewone bezoeker geniet van verschillende activiteiten langs het huttenparcours, zoals het maken van zaadbommen of het luisteren naar een liefdesverhaal. Ook de Zwingidsen werden volop ingezet tijdens de vakantieperiode, zo gaven zij uitvoerig uitleg over het voederen van vogels of hoe je het best een nestkastje opzet, en uiteraard stonden ze telkens paraat in de voederhut, kijkhut en kijkcentrum. Op Valentijn konden de kinderen ook deelnemen aan een leuke workshop, gelinkt met de thema's in het park en aangepast aan hun leeftijd!

Iedere vakantie vullen we het parcours net wat anders in zodat er voor de nieuwe als terugkerende bezoeker telkens wat extra te beleven valt!
In de krokusvakantie was het thema 'liefde', tijdens de paasvakantie zal het thema 'eieren' centraal staan! 

Valentijnsparcours
Zaadbommen maken

Kinderworkshop
Op stap met Kobe de ooievaar

Valentijnsparcours
Nestkastjes

Kinderworkshop
Vleugels van papier

Kinderworkshop
Alles ontdekken met microscoop & telescoop

En onze ooievaars waren ook al van de partij!