Teamactiviteiten in kader van de 'Verdwenen Zwinhavens'

Maak indruk bij je genodigden en/of collega’s met een uniek bezoek aan de Expo van de ‘Verdwenen Zwinhavens’ in het Zwin Natuur Park!

Kies uit verschillende formules: een begeleide wandeling, een fietstocht, een vroeg-uit-de-verenbezoek of liever een nocturne?

Expo 'Verdwenen Zwinhavens'

In de middeleeuwen triomfeerden de havens van Sluis, Monnikerede, Hoeke, Damme en Brugge als absolute tophavens in Europa. Helaas bleven deze bloeiende handelsroutes niet bestaan: de Zwingeul verzandde waardoor deze havens niet langer bereikbaar waren voor schepen. Zo kwam er definitief een eind aan de scheepvaartroutes en verdwenen deze welvarende handelscentra.

Herbeleef de gouden jaren van de ‘Verdwenen Zwinhavens’ met behulp van virtual reality (VR) en augmented reality (AR). Door de combinatie van VR, AR én uitmuntend wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door de Universiteit Gent, worden deze verdwenen Zwinhavens nieuw leven ingeblazen. Tijdens deze unieke expo krijgen jullie tot in detail te zien hoe de wereld er van toen uitzag, in beeld én geluid.

Ontdek de 'Verdwenen Zwinhavens'

Breng een bezoek aan de expo met collega's of genodigden en combineer met een begeleide wandeling of fietstocht.  Als afsluiter een heerlijke historische hapje of een maaltijd uit ‘de tijd van toen’ in Zwinbistro The Shelter.

Nocturnes 

Geniet van de intense beleving van een nocturne tijdens de expo ‘Verdwenen Zwinhavens’ met als afsluiter heerlijke historische hapjes in Zwinbistro The Shelter.

'Vroeg-uit-de-verenbezoek' aan de expo 'Verdwenen Zwinhavens'

Nog voor de eerste bezoekers staan aan te schuiven, nemen we je mee op reis naar de ‘Verdwenen Zwinhavens’ en zien we de 'vroege' vogels ontwaken in het Zwin Natuur Park