Carll Cneut voor Zwin Natuur Park

Samenwerking Carll Cneut en Zwin Natuur Park

Illustrator Carll Cneut ontwerpt een exclusieve collectie voor het Zwin Natuur Park. 

14-12-2018

Laureaat Prijs Letterkunde 2017

In 2017 werd Cneut laureaat van de Prijs Letterkunde van de Provincie West-Vlaanderen voor zijn illustraties in het kinderboek ‘De gouden kooi’. Hij mocht samen met enkele gevestigde en beloftevolle talenten zijn prijs ontvangen in het Zwin Natuur Park. Een uitgelezen samenwerking was geboren.

Unieke collectie - exclusief te koop in de Zwinshop

Voor deze collectie tekende Carll Cneut boomkikkers en ooievaars, dé Zwindieren, tot leven met sprekende kleuren en wondermooie composities. De illustraties zijn stuk voor stuk uniek en uitzonderlijk ontworpen voor het Zwin Natuur Park. De Cneut-lijn bevat magneten, sleutelhangers, postkaarten, passe-partouts, notaboeken, kleurdozen en potloden die uiterst charmeren.

Ook wie op zoek is naar een origineel cadeautje voor de geboorte van een baby, vindt vast een geschenk om mee uit te pakken.
De Carll Cneut x Zwin Natuur Park - collectie is vanaf 15/12 exclusief te koop in de Zwinshop.

Geraak je niet onmiddellijk in de Zwinshop?

Kan je niet direct in de buurt van het Zwin Natuur Park geraken maar je wil graag een item uit deze collectie als cadeautje?
Reserveer hier dan snel jouw item, de reservatie wordt tot 2 dagen na de reservatie aan het onthaal gehouden (tot de voorraad strekt). Na 2 dagen worden de artikelen terug in de Zwinshop beschikbaar gesteld.
!! De prijzen zijn lanceerprijzen en geldig zolang de voorraad strekt.
U ontvangt na reservatie nog een bevestiging via mail als de artikelen nog in voorraad zijn en afgehaald kunnen worden.
Betaling bij afhaling.

Het Zwin Natuur Park is gesloten op 25 december en 1 januari.